Altijd al eens een keertje rugby willen proberen? Nu is je kans!  

Jeugd

Je mag altijd een paar keer meetrainen om een idee te krijgen of je rugby leuk vindt. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is stevige kleren, schoenen met noppen en een bitje (ook te koop in het clubhuis). Vul daarvoor aub het aanmeldformulier voor proeftrainingen (onder het menu “Jeugd”) in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de contactpersoon jeugd. Als je gegrepen bent door het spel en lid wil worden, vul dan het onderstaande inschrijfformulier in.

Senioren

Rugby Club Wageningen organiseert regelmatig (meestal in de herfst en in de lente) blokken introductietrainingen, zes weken lang elke dinsdagavond. In deze periode leer je de beginselen van rugby. Na afloop ben je klaargestoomd om mee te doen met een echte rugbywedstrijd in de competitie. Daarnaast leer je natuurlijk ook alle gezelligheid rondom rugby kennen! 

Wil je meedoen, trek dan je (oude) sportkleding aan en doe gezellig mee! De kosten betreffen €7.50, waar een bitje en een biertje na afloop bij zijn inbegrepen (als je al mee hebt gedaan in de voorjaarsintroductie hoeft dit niet opnieuw betaald te worden!) Aanmelden kan door een mail te sturen naar de Introcie.

Heb je al rugbyervaring en wil je graag lid worden van RC Wageningen? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in of neem contact op met onze secretaris.

Inschrijfformulier

Je kunt jezelf aanmelden via ons online inschrijfformulier.