Introtrainingen /Intro period

>>English below<<

Heb je zin om een teamsport te doen? Draai jij je hand niet om voor een contactsport? Wil je gezelligheid naast je sport en leuke 3e helften?

Kom dan rugbyen! De Rugby Club Wageningen, RCW, kan namelijk altijd nieuwe spelers gebruiken. Zowel het heren- als vrouwenteam is een mix van studenten en niet studenten. Elke dinsdag en donderdag wordt getraind van 20:00 tot 22:00 die afgesloten worden in ons clubhuis, De Stal. Bijna elke zondag spelen we wedstrijden. Ook deze sportiviteit wordt afgesloten met veel gezelligheid met de tegenstander. Na de wedstrijd wordt gedronken, gezongen en veel gelachen!

Spreekt deze sport je aan of zou je graag meedoen met onze jaarlijkse trip, feestjes en diners, mail ons dan! Heb je geen ervaring, doe dan mee met onze introductietrainingen. Deze begint 8 september en zal je in 6 wekelijkse trainingen klaarstomen om het team mee te doen. De eerste training zal om 19:30 beginnen. Meedoen met de trainingen kan altijd, de intro is niet verplicht maar is wel aan te raden.

Voor meer informatie: intro@rcwageningen.nl

We zien jullie op de trainingen!

>>English<<

Do you want to play a teamsport? Are you not afraid of a contact sport? Are you looking for a social aspect and fun 3rd halves?

Come play rugby! The Rugby Club Wageningen, RCW, can always use new players. Both the men’s and women’s team is a mix of students and non students. Trainings are every Tuesday and Thursday from 20:00 to 22:00.Almost every Sunday we play games. After the game there is lots of fun in the form of drinks, singing and lots of laughs!

If you have no experience, then join our introductory courses. First training will be September 8th and will be six weekly workouts. The first training session will begin at 19:30.

For more information: intro@rcwageningen.nl

We’ll see you at training!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *