Spaaractie PLUS Bennekom en Renkum

Spaar RCW gezond

Als meest verantwoorde supermarkt staan we klaar voor onze buurt. Daarom kunnen klanten vanaf nu gaan sparen voor clubs en verenigingen in hun buurt. Met deze spaaractie gaan we duizenden clubs en verenigingen een (financieel) steuntje in de rug geven. Doe mee en spaar je club gezond! 

Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen* en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren op de actiesite en vervolgens bepaal je zelf aan welke club of vereniging je de sponsorpunt(en) schenkt. Van rugbyclub tot breiclub, jij mag het zeggen. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van jouw club! Activeer hier je sponsorpunten