Fialar

Op zondag 28 augustus werd het traditionele Fialar-toernooi weer georganiseerd in Wageningen. Er kwamen vier herenteams op bezoek – Bulldogs, Wasps, Pickwick Players en Pink Panthers – en één damesteam, de Ladywasps. Het weer was prima en de wedstrijden waren spannend; uiteindelijk wonnen de Bulldogs het toernooi bij de heren en de Ladywasps de wedstrijd tegen de dames van RC Wageningen. De derde helft werd daarna door alle teams goed gespeeld.

On Sunday August 28, the traditional Fialar tournament was organized again in Wageningen. Four men’s teams came to visit – Bulldogs, Wasps, Pickwick Players and Pink Panthers – and one women’s team, the Ladywasps. The weather was fine and the games were exciting; in the end the Bulldogs won the men’s tournament and the Ladywasps against the ladies of RC Wageningen. The third half was then played well by all teams.