Superweekend

In het weekend van 8-9 oktober hebben we op de Zoom een Super Saturday en een Super Sunday! Op zaterdag spelen drie teams van RC Wageningen thuis: 12:30 treffen de Cubs RFC Stichtsche, 13:30 trappen de Junioren af tegen combiteam ‘the Hague Barbarians’ (Voorburgse Rugby Club, Wassenaar Warriors en WRC Te Werve) en 15:00 speelt het Heren Social team tegen AAC. Zondag spelen de heren dan om 13:30 tegen de Big Stones, de dames trappen om 15:00 af tegen LSRG. Uiteraard na deze wedstrijden een gezellige 3e helft in het clubhuis. Tot zaterdag en/of zondag!

The weekend of October 8-9 we have both a Super Saturday and a Super Sunday at the Zoom! On Saturday, three teams from RC Wageningen will play at home: 12:30 the Cubs meet RFC Stichtsche, 13:30 the Juniors kick off against combi team ‘the Hague Barbarians’ (Voorburgse Rugby Club, Wassenaar Warriors and WRC Te Werve) and 15:00 the Men’s Social team will play AAC. On Sunday, the men will play against the Big Stones at 13:30, the ladies will kick off against LSRG at 15:00. These matches will of course be followed by a nice 3rd half in the clubhouse. See you Saturday and/or Sunday!