Hanwell RFC on tour

Zaterdag 4 mei hadden we de eer om Hanwell RFC te mogen ontvangen, als onderdeel van hun tournee door Nederland. Gezien hun eerdere bezoeken aan Amsterdam en Utrecht wisten de jongens uit Engeland toch nog een geweldige wedstrijd neer te zetten. Daarna werd er volop genoten met een BBQ en voldoende drankjes. Na een overnachting bij de Scouting vertrokken de heren zondag weer huiswaarts. We hopen ze snel weer te zien!

Saturday May 4 we had the honor of hosting Hanwell RFC as part of their tour of the Netherlands. Given their prior engagements in Amsterdam and Utrecht, the boys from England managed to still put up an awesome match. A lot of fun was had afterwards with a BBQ and plenty of drinks. After a sleepover at the Scouting, the team flew home Sunday afternoon. We hope to see them again soon!