Het herenteam bestaat al sinds 1970, wat begon als een studententeam is uitgegroeid tot een mix van studenten, burgers en echte Wageningers. Sinds het kampioenschap in 2014 in de vierde klasse, komt het team uit in de derde klasse. Ondertussen spelen we al jaren mee in de top van de derde klasse met de ambitie om altijd voor het hoogst haalbare te gaan.  

Het leukste herenteam van de derde klasse bestaat uit veel internationals. Zo hebben we in de afgelopen jaren o.a Spaanse, Belgische, Duitse, Franse, Australische en Zuid-Afrikaanse spelers gehad. Het herenteam heeft weinig verplichtingen, drinkt graag een biertje na de training en met de Derde Helft, ook eten we geregeld samen een internationaal gerecht gemaakt door een van de internationals. Verder wordt er tijdens de Derde Helft het Clublied gezongen en worden er andere Derde Helft liederen ten horen gebracht.  

Er wordt op dinsdag en donderdag getraind, na de donderdag training wordt er een felle tosticompetitie gehouden voor de titel ‘Tostikoning van het jaar’. De winnaar wordt verkozen op de meest gegeten tosti’s tijdens het seizoen. Winnaar van seizoen ’19-’20 staat op Birk H.

De competitie wordt gespeeld op zondag en start in oktober en duurt tot mei. Daarna wordt er fanatiek meegespeeld op verschillende toernooien, waaronder Ameland beachrugby, Marikentoernooi en NK Sevens.  

Trainingstijden
Dinsdag 20:00 – 21:30
Donderdag 20:00 – 21:30