Veel animo voor lente rugby introductiecursus

Vanaf dinsdag 15 maart tot dinsdag 5 april vindt voor de tweede keer dit seizoen een introductieperiode plaats waar geïnteresseerden kennis maken met de sport rugby. Na het succes van de introductieperiode in september was het nu de beurt aan de echte bikkels die in de Hollandse winter het spelletje wilden leren. En die bikkels waren er! Maar liefst 29 enthousiastelingen meldden zich voor de eerste training en hadden er zin in.

De training ging van start met een presentatie over de sport en de club zelf. Daarna was het snel omkleden en zelf proeven wat rugby inhoud. Op het veld werden zij overgeleverd aan de twee ervaren trainers en ging men meteen van start met een goede warming-up en volgde er een leuke en leerzame training.

Na 2 uur rennen, tackelen en passen met de ovale bal, verplaatste iedereen zich naar het clubhuis. Hier werden onder het mom van de ‘derde-helft-training’ nog veel verhalen en ervaringen uitgewisseld tussen de introducees en de leden. Al met al een geslaagde eerste introductietraining van de lente introductie van Rugby Club Wageningen.

De trainingen zullen nog duren tot en met 5 April en blijven toegankelijk voor nieuwe aanmeldingen. Voor meer info; intro@rcwageningen.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *