Oudeballendag

Normaal gesproken kent de oude ballendag een vast patroon: rond 13:00 uur verschijnen de huidige RCW spelers, rond half twee de oudspelers die nog bij andere clubs spelen en tenslotte de oude ballen en trutten rond half drie. Dit jaar stonden er op 8 mei om 13:00 uur echter een grote groep 20 jarigen. Maar gemiddeld hadden deze spelers zo’n 10 jaar rugby ervaring – oud-jeugdspelers die tegenwoordig bij andere clubs spelen, of jeugdspelers die gestopt waren maar nog wel een keer het paars wilden aantrekken. In combinatie met het mooie weer, zorgde het voor een mooie rugbymiddag. De wedstrijd bij de heren ging gelijk op en werd uiteindelijk op 2 punten beslist voor de oude ballen. Bij de dames was het leeftijdverschil tussen de jongste en oudste speelster ruim 50 jaar. Op een half veld werd fanatiek touchrugby gespeeld onder leiding van Joop. Ook langs de lijn was het druk en gezellig. Doordat het zonnetje scheen, het barretje naast het veld stond en iedereen plezier had was het een heerlijke middag.