Socials in actie

Op zaterdag 28 januari mochten de Socials (ook wel bekend onder de onofficiële naam RC Roetert) weer aan de bak op het veld in Wageningen. Helaas hebben de andere clubs nog steeds moeite om spelers op de been te krijgen, dus werd het een partijtje paars tegen wit. Maar dat mocht de pret niet drukken en we speelden 11 tegen 11 op een iets smaller veld. Na afloop stonden het bier en een warme maaltijd weer klaar. Op 4 maart is ‘RC Roetert’ weer te bewonderen op de landelijke veteranendag in Bemmel!

On Saturday, January 28, the Socials (also known under the unofficial name of RC Roetert) were allowed to get back to business on the field in Wageningen. Unfortunately, the other clubs are still struggling to get players on their feet, so it became a game of purple against white. But that didn’t spoil the fun and we played 11 against 11 on a slightly narrower field. Afterwards a beer and a hot meal were ready. On March 4, ‘RC Roetert’ can be admired again on the national veterans day in Bemmel!