Bondsdag in Wageningen

Op zaterdag 18 maart hebben we 10 bezoekende teams ontvangen voor een Benjamin Bondsdag. Teams uit Haarlem, Rotterdam, Naarden en Amersfoort en natuurlijk Wageningen stonden op het veld. Op 6 zonovergoten velden werd er continue lekker fanatiek gerugby’d. De organisatie was een goede repetitie voor het jeugd Bevrijdingstoernooi op 6 mei. En we kunnen daar zeker nog wat extra hulp in de voorbereiding en/of op de dag zelf gebruiken!

On Saturday, March 18, we received 10 visiting teams for a Benjamin Bondsdag. Teams from Haarlem, Rotterdam, Naarden and Amersfoort and of course Wageningen were on the field. On 6 sun-drenched fields there was continuous fanatical rugby. The organization was a good rehearsal for the youth Liberation Tournament on May 6. And we can certainly use some extra help in the preparation and / or on the day itself!