Six Nations grand final

Zaterdag 18 maart keken leden, jong en oud, in een afgeladen Stal naar de laatste wedstrijden in het Six Nations toernooi. Hoewel de einduitslag niet erg verrassend was, werd het in de verschillende wedstrijden toch af en toe behoorlijk spannend. Birk won de Fantasy Rugby League en ging er met de prijs vandoor. De voorraad Guinness is bijna op, en tussen de laatste wedstrijden door werd een heerlijk Mexicaans diner verzorgd door de evenementcommissie.

On Saturday March 18, members young and old watched the last matches in the Six Nations tournament in a packed Stal. Although the final result was not very surprising, it did get quite exciting at times in the various games! Birk won the Fantasy Rugby League and took home the prize. The supply of Guinness is almost gone, and between the last two games a delicious Mexican dinner was provided by the event committee.