Dag voor de jeugdscheidsrechter

Op zondag 19 maart organiseerde de Werkgroep Jeugdige Rugby Scheidsrechters weer een “Dag voor de jeugdige nummer 31” in het NRCA in Amsterdam. Tijdens deze dag werden jeugdige en talentvolle rugby scheidsrechters getrakteerd op een dag vol rugby. Vanuit RC Wageningen hebben Kick en Simon deelgenomen. Ze hebben workshops gevolgd en konden in gesprek gaan met internationale scheidsrechters uit Roemenië, die de wedstrijd tussen België en Polen hadden gefloten.

On Sunday, March 19, the Youth Rugby Referees Working Group organized another “Day for the youthful number 31” at the NRCA in Amsterdam. During this day, young and talented rugby referees were treated to a day full of rugby. Kick and Simon from RC Wageningen participated. They followed workshops and were able to talk to international referees from Romania, who had refereed the match between Belgium and Poland.