Purple Lions

Groot nieuws voor alle fans van Rugby Club Wageningen en Eindhoven Lions! We slaan de handen om een gloednieuw cluster team te vormen: ‘The Purple Lions’. Waar ze in Eindhoven wat extra spelers kunnen gebruiken en in Wageningen er meer dan genoeg hebben, gaan wij samenwerken en komend seizoen als Purple Lions de 2e klasse in. We hebben heel veel zin om samen de competitie te veroveren en laten zien wat teamwork betekent. We gaan er een geweldig seizoen van maken!  

Exciting news for all fans of Rugby Club Wageningen and Eindhoven Lions! We are joining forces to create a brand new cluster team: ‘The Purple Lions’. While Eindhoven could use some extra players and Wageningen has more than enough, we’re collaborating to enter the 2nd division next season as the Purple Lions. We’re thrilled to conquer the competition together and show the true meaning of teamwork. Let’s make this season fantastic!