Speluitleg

Op vrijdagavond 1 maart werden ouders van jeugdleden bijgepraat over de spelregels (de “laws”) van rugby door Richard Veldman, oud-voorzitter van RCW en een ervaren Bonds-scheidsrechter. Na een leuk filmpje over de basisregels werden de specifieke varianten voor Turven, Benjamins, Mini’s, Cubs, Junioren en Colts doorgenomen. De avond werd afgesloten met een pubquiz over rugby en RCW, en een drankje met de Friday Night Touchers.

On Friday evening, March 1, parents of youth members were informed about the rules of rugby by Richard Veldman, former chairman of RCW and an experienced Federal referee. Following a nice video about the basic rules, the specific variants for Turven, Benjamins, Mini’s, Cubs, Juniors and Colts were discussed. After a pub quiz about rugby and RCW, the evening ended with a drink with the Friday Night Touchers.