Vanaf 13 september introductiecursus rugby: Tackle eens een echte sport!

Heb je zin om een teamsport te doen? Draai jij je hand niet om voor een contactsport? Wil je gezelligheid naast je sport en leuke 3e helften?

Kom dan rugbyen! Rugby Club Wageningen ontvangt je met open armen. Zowel het heren- als dames zijn van harte welkom. De teams bestaan uit een mix van studenten en burgers. Elke dinsdag en donderdag wordt getraind van 20:00 tot 22:00 die afgesloten worden in ons clubhuis, ‘De Stal’. Bijna elke zondag spelen wij onze wedstrijden. Dit wordt altijd afgesloten met een biertje, een liedje en veel gezelligheid!

Tackle eens een echte sport en kom langs! Heb je geen ervaring, doe dan mee met onze introductietrainingen. Deze begint 13 september en zal je in 6 wekelijkse trainingen klaarstomen om het team mee te doen. De training zal om 19:30 beginnen op Sportpark de Zoom, zoomweg 6, Wageningen. Meedoen met de trainingen kan altijd, de intro is niet verplicht maar is wel aan te raden.

Voor meer informatie: intro@rcwageningen.nl

Facebook: https://www.facebook.com/rcwageningen

We zien jullie op de trainingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *