Wil je wel eens kennismaken met Rugby?

English version below
Het nieuwe rugby seizoen is weer begonnen! Voor iedereen die rugby een keer wil proberen organiseert Rugbyclub Wageningen introductie trainingen van dinsdag 12 september tot dinsdag 17 oktober. Zes weken lang, op dinsdag, kun jij alles over rugby leren en natuurlijk deelnemen aan de gezelligheid daaromheen!
Dus trek je (oude) sportkleding aan en dan zie we je op 12 september, om 19:45 verzamelen en dan trainen van 20:00 – 22:00!
Vragen of wil je meer informatie? Mail naar intro@rcwageningen.nl
ENGLISH
The rugby season has started again! For everyone who wants to give rugby a try organizes Rugbyclub Wageningen introduction trainings from tuesday 12 september until tuesday 17 oktober. For six weeks, on tuesdays, you can learn everything about rugby and join the social activites at the club!
So put on your (old) sportsclothes and we will see you on the 12th of september, we assemble at 19:45 and will train from 20:00 – 22:00!
Questions or want to know more? Mail us at intro@rcwageningen.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *