TBM Jeugdbeachrugby Hoek van Holland

In het Pinksterweekend werd in 2022 eindelijk weer het grootste beachrugby toernooi in Nederland gehouden, op het strand van Hoek van Holland. Voor de Turven en Benjamins was dit een ééndaags toernooi op de zaterdag, waarin ze uitkwamen tegen veel andere teams uit het hele land. Zij genoten van de wedstrijden en het heerlijke weer. De Mini’s speelden hun partijen verdeeld over de zaterdag (in het zonnetje) en de zondag (in iets minder aangenaam weer) en kampeerden ’s nachts op het rugbyveld van Rugbyclub The Hookers. Daar hebben ze, naar goed Wagenings gebruik, de derde helft met ruime voorsprong gewonnen met enthousiasme tijdens de BBQ en de disco!

During the Whitsun weekend, the largest beach rugby tournament in the Netherlands was finally held again in 2022, on the beach of Hoek van Holland. For the Turven and Benjamins, this was a one-day tournament on Saturday, where they competed against many other teams from across the country. They enjoyed the games and the wonderful weather. The Minis played their games on Saturday (in the sun) and Sunday (in slightly less pleasant weather) and camped overnight on the rugby field of Rugbyclub The Hookers. There, in accordance with good Wageningen custom, they won the third half by a large margin with enthusiasm during the BBQ and disco!