Super Sunday 25/9

Zondag de 25e is het weer Super Sunday op de Zoom! Alle seniorenteams spelen een thuiswedstrijd. Om 13.30 zullen de heren spelen tegen de gasten uit Dwingeloo en om 15.00 is de kick-off bij de dames, die hun eerste wedstrijd van het seizoen spelen tegen de dames van de ScrumboksObelixPigs (SOP) combinatie. Ook worden deze dag de nieuwe shirts gepresenteerd en is er na de wedstrijden eten op de club (opgeven bij de teammanagers). Zie je op de Zoom!

Sunday the 25th is a Super Sunday at Sportpark the Zoom. Both senior teams are playing a home game. At 13:30 the men will play their match against Dwingeloo and at 15:00 the women will play their first game of the season against the SOP combination team. During the day the new shirts will be presented as well, and after the games there will be dinner at the club (sign up through the team managers). See you there!