End-of-season

24 juni was het zo ver, de end-of-season. De middag werd gestart met diverse spelletjes. Het veld van SKV werd gevuld met rugby-ers. Dit jaar was ervoor gekozen om jeugd en senioren samen de diverse spellen te laten spelen. Dat gebeurde met veel plezier en fanatisme (er moest natuurlijk gewonnen worden!). Team “4 IIRC” won de wisselbeker.

Hierna was het tijd voor het uitdelen van stropdassen aan leden die 7¾ jaar bij de club zijn, bedankjes aan alle vrijwilligers en natuurlijk werden diverse spelers in het zonnetje gezet vanwege hun inzet in teams en bij trainingen. Hierna was het tijd voor een BBQ en lekker bijkletsen!

June 24th was the end of the season. The afternoon started with various games. The SKV field was filled with rugby players. This year it was decided to let youth and seniors play the various games together. That happened with a lot of fun and fanaticism (of course games had to be won!). Team “4 IIRC” won the challenge cup.

After this it was time to hand out ties to members who have been with the club for 7¾ years, thank you gifts to all volunteers and of course various players were put in the spotlight for their efforts in teams and training sessions. After this it was time for a BBQ and catching up!