Christmas dinner

Op de avond van vrijdag 15 december kwam RCW samen voor het jaarlijkse kerstdiner, gehuld in schitterende kerstoutfits. De locatie van dit festijn bleef aanvankelijk gehuld in mysterie, en zo begon een speurtocht vanaf het Poorthuis in Wageningen. Onderweg een tussenstop om te zingen, wat de feeststemming verhoogde. Uiteindelijk onthulde de route de locatie voor het diner: de Grote Kerk op de Markt in Wageningen, gehuld in een sfeervol paarse gloed.

Aan een lange tafel, gedekt voor meer dan 80 genodigden, genoten we van een voortreffelijk verzorgd diner. De eerste rij was verheugd over de mogelijkheid om meerdere keren van de culinaire hoogstandjes te genieten. Tussen de gangen door werd er gezongen, speeches gehouden en een aantal onthullingen: Patatje presenteerde trots de nieuwe trainingspakken, terwijl de tripcie details deelde over de aankomende trip.

Na het diner bundelden we snel onze krachten om gezamenlijk op te ruimen, waarbij het gezegde “vele handen maken licht werk” waarheid werd. Een groot deel van de feestgangers zette vervolgens koers naar de afterparty bij Proost, waar de dansvloer tot in de late uren gevuld was. Toen de lichten in Proost aangingen, bleef een selecte groep feestvierders de nacht voortzetten met een after-afterparty in het clubhuis.

Hulde aan de organisatie die deze avond tot een onvergetelijk evenement maakte!

On the evening of Friday, December 15th, RCW gathered for its annual Christmas dinner adorned in splendid festive attire. The location of this celebration was initially shrouded in mystery, kicking off a quest from the Poorthuis in Wageningen. Along the way, a pit stop for singing elevated the festive spirits. Eventually, the route unveiled the dinner venue: the Church at the Market Square in Wageningen, bathing in an enchanting purple glow.

At a long table set for over 80 guests, we relished in a great catered dinner. The front row was delighted at the chance to savor the culinary delights multiple times. Between courses, there were songs, speeches, and a few revelations: Patatje proudly showcased the new training suits, while the tripcie shared details about the upcoming trip.

After the meal, we quickly joined forces to tidy up together. A significant portion of the revelers then headed to the afterparty at Proost, where the dance floor remained lively into the late hours. When the lights came on at Proost, a select group of partygoers continued the night with an after-afterparty at the clubhouse.

Cheers to the organizers who turned this evening into an unforgettable event!