Super Sundays

Op zondag 3 maart spelen beide Wageningse dames teams een thuiswedstrijd op de Zoom. Het is de eerste keer ooit dat er twee Wageningse dames teams thuis spelen ! Wageningen 1 neemt het om 12:00 uur op tegen Groot Mokum, om 14:30 spelen de Purple Lions tegen de dames van Obelix/Scrumboks. We hopen iedereen te zien!

Ook op 17 maart moet je als rugby liefhebber naar de Zoom komen, want er staan maar liefst drie geweldige wedstrijden op de planning. Zowel Heren 1 als beide dames teams spelen thuis, dus dat kan niet anders dan een geweldige rugby dag worden. Hou onze kanalen in de gaten voor de kick-off tijden. Bijzijn is meemaken!

On Sunday, March 3, both Wageningen women’s teams will play a home match on Zoom. It is the first time ever that two Wageningen women’s teams play at home! Wageningen 1 will take on Groot Mokum at 12:00, and the Purple Lions will play against the ladies of Obelix/Scrumboks at 14:30. We hope to see everyone!

As a rugby fan you should also come to de Zoom on March 17, because there are no fewer than three great matches planned. The Men’s 1 and both women’s teams play at home, so this can only be a great rugby day. Keep an eye on our channels for kick-off times. Be there or be square!