It kin frieze…

Zondag 17 maart speelden de Wageningse heren een spannende wedstrijd tegen Greate Pier. In de eerste helft ondervond Wageningen veel druk van de Friese mannen, hun krachtige voorwaartsen zetten ons team stevig onder druk. Toch slaagde Wageningen erin door te breken, tries te scoren en een solide verdediging te behouden. De tweede helft was bijzonder spannend omdat de score bijna gelijk was, maar de heren slaagden erin enkele belangrijke conversies te kicken, wat betekende dat ze de overwinning behaalden op ons eigen veld met 38-31!

On Sunday, March 17, the Wageningen men played an exciting match against Greate Pier. In the first half, Wageningen experienced a lot of pressure from the Frisian men, their powerful forwards put a lot of pressure on our team. Still, Wageningen managed to break through, score goals and maintain a solid defense. The second half was particularly exciting as the score was almost level, but the men managed to score some important conversions, resulting in a win on our own pitch 38-31!